Cili është roli i qeses për larjen e betonit?

çantë larje betoni

Cili është roli i concrete washout bag për jetën tonë të prodhimit? Sot çanta e pastrimit të betonit Wanhe Feng është një pjesë e vogël për t'ju kuptuar.

Standard qese betoni konkrete ndërkombëtare, është një kontejnerë fleksibël paketimi transporti. Ka përparësitë e lagështisë, pluhur, rezistenca ndaj rrezatimit, siguri solide, dhe në strukturë ka forcë të mjaftueshme.

Sepse concrete washout bag ngarkim dhe shkarkim, trajtimi janë shumë të përshtatshëm, efikasiteti i ngarkimit dhe shkarkimit është përmirësuar ndjeshëm, në vitet e fundit zhvillimi i shpejtë. Mund të përdoret gjerësisht në inxhinierinë dhe ndërtimin e llojeve të ndryshme të pluhurit, grimcuar, paketimin e mallrave me gunga, është furnizimi ideal për ruajtje, transportit dhe industrive të tjera.

Concretve washout bag is made of polypropylene as the main raw material, shtoni një sasi të vogël të ndihmësit të qëndrueshëm të përzier në mënyrë të barabartë, shkrihet filmi plastik i extruduar nga extruder, prerë në tel, pastaj shtrihen, përmes vendosjes së nxehtësisë për të bërë tela të papërpunuara me zgjatim të ulët PP të ulët, dhe pastaj duke endur, petëzimi i bërë nga pëlhura bazë e rrobave të endura plastike, dhe hobe dhe pajisje të tjera të qepura së bashku për të bërë concrete washout bag.